Onze wekelijkse wisselende suggesties kan je terugvinden onder Nieuws!

VOORGERECHTEN

Stokbrood met Kruidenboter
Huisgerookte Zalm met Verse Kruidentartaar
Kaaskroketjes x 3: Kaas, Hesp & Tomaat
Duo van Grijze Garnaal: Kroketje & Cocktail
Scampi met Looksaus of Kruidenboter (6st./gepeld)
Carpaccio van Gerookte Rib-Eye
Parmezaan/Pistache/Sesam/Truffel

HOOFDGERECHTEN

VISGERECHTEN

Vispaletje (3 soorten vis, grijze garnalen & Scampi’s)
Trio van Zalm (Zalmkroketje, Gerookte- & Gepocheerde Zalm)
Garnalencocktail “Old Style”
Scampi met Looksaus of Kruidenboter (9st/gepeld)

VLEESGERECHTEN

Spare Ribs met Chilisaus (+/- 800g)
“Kuitenbijter” met Honing Tijmsaus (Beenhammetje)
Biefstuk (250g)
Australische Rib-Eye of Entrecôte +/- 350g
Specialiteit van het Huis: Kempische Hoevekip op “Grootmoeders Wijze”
Halve kip/Spekjes/Champignons/Zilveruitjes/Donkere Saus/???

SAUZEN & GARNITUREN

Champignonsaus, Pepersaus, Kruidenboter, Gebakken Champignons
Vers geklopte Béarnaise
Supplement Frietjes, Kroketjes, Puree, Brood of Groenten


Café Taverne 't Heike | Bredaseweg 56, 2322 Minderhout | Tel./Fax: 03-315 75 36 | Mail: t-heike@telenet.be

webdesign door grèfix